Succesvol Netwerken 15-3-2024 zzp-traject lieselore hart frame succesvol netwerken

Oprichter en Trainer Succesvol Netwerken

Lieselore van Dijkhuizen is de drijvende kracht achter Succesvol Netwerken. Haar passie en expertise liggen in het stimuleren van ‘contact – verbinding – relatie’, een domein waarin ze uitblinkt.

Ze beseft als geen ander het cruciale belang van het vergroten van je persoonlijke zichtbaarheid in je netwerk, het verkrijgen van aanbevelingen en het vermijden van kostbare tijdverspilling door ineffectief netwerken.

Het leggen van waardevolle contacten en het opbouwen van boeiende relaties vormen een krachtige strategie om de juiste zakelijke kansen te ontdekken en te benutten. Dankzij haar praktische aanpak op het gebied van netwerken, moedigt ze je aan om actief contacten te leggen, betekenisvolle verbindingen te creëren en duurzame relaties te koesteren.

Als trainer excelleert ze als inspirator. Ze helpt individuen om zelfstandig door veranderingen te navigeren, moedigt hun persoonlijke groei aan en heeft veel ervaring in netwerken, waarbij ze goed is in het opmerken van trends en het vinden van de juiste toon en werkvorm. Ze is een deskundige in het begeleiden van transformatie.